avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... DREPTURILE CUMPARATORULUI - TIR cumparat din Germania
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

DREPTURILE CUMPARATORULUI - TIR cumparat din Germania

Am cumparat un Cap Tractor(Tir)de la BTS DAF Germania,Dortmund din reprezentata.Tirul este unul rulat nu are garantie si are 400000 de km!dupa 7000 de km tirul are probleme la motor si la catalizator o reparatie care ma costa 8000 de euro. Ma intereseaza sa stiu daca pot cumva sa beneficiez de reparatie gratuita in conditile in care sunt foarte sigur ca am fost inselat asupra kilometrajului pentru ca am pus masina pe tester in romania si cumva cei din Romania au vazut ca masina a avut magnet pe ea ceva ce este ilegal atat la noi in tara cat si Germania deoarece magnetul pus pe un tir nu inregistreaza km si timpii de conducere al unei masini! Din motivele astea cred ca am fost inselat la cumpararea lui! Masina in momentul asta este in Germania! Am fost cu ea in service la Bts Dortmund si mi-au schimbat un senzor care de altfel ma costat 700 de euro m-am gandit si am sperat sa fie ultima problema dupa care am plecat din service si pe drum acceasi eraoare si am ajuns la o reprezentata Daf pe langa Mainz si la o verificare mai amanuntita au gasit probleme respective la motor si la catalizator!
Cel mai recent răspuns: mariadobrin , utilizator 21:49, 29 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare masina cu motor defect, fara ca vanzatorul sa imi comunice acest lucru fitcros fitcros Cumparare masina cu motor defect Am cumparat in vara anului trecut o masina de pe OLX cu motor defect, fara ca vanzatorul sa imi comunice acest lucru. Masina ... (vezi toată discuția)
Înșelatorie la cumpărarea unui autoturism. ce daune pot cere? pot fi trași la răspundere în vreun fel vânzătorii? Occ1979 Occ1979 Buna ziua!!! In 2015 am cumparat un autoturism Ford din reprezentanta Ford din Constanta. In urma achzitiei am primit garantie 2 ani iar numarul de km. La ... (vezi toată discuția)
Teapa masina motor defect Sixsense Sixsense Am fost inselat de firma. Este vorba de o masina cumparata care dupa 800 km ia crapat motorul, Am vorbit cu vânzătorul despre masina nu stiam ca tatal ... (vezi toată discuția)