Am cumparat un Cap Tractor(Tir)de la BTS DAF Germania,Dortmund din reprezentata.Tirul este unul rulat nu are garantie si are 400000 de km!dupa 7000 de km tirul are probleme la motor si la catalizator o reparatie care ma costa 8000 de euro. Ma intereseaza sa stiu daca pot cumva sa beneficiez de reparatie gratuita in conditile in care sunt foarte sigur ca am fost inselat asupra kilometrajului pentru ca am pus masina pe tester in romania si cumva cei din Romania au vazut ca masina a avut magnet pe ea ceva ce este ilegal atat la noi in tara cat si Germania deoarece magnetul pus pe un tir nu inregistreaza km si timpii de conducere al unei masini! Din motivele astea cred ca am fost inselat la cumpararea lui! Masina in momentul asta este in Germania! Am fost cu ea in service la Bts Dortmund si mi-au schimbat un senzor care de altfel ma costat 700 de euro m-am gandit si am sperat sa fie ultima problema dupa care am plecat din service si pe drum acceasi eraoare si am ajuns la o reprezentata Daf pe langa Mainz si la o verificare mai amanuntita au gasit probleme respective la motor si la catalizator!