avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Refuz aprobare angajator transfer la cerere functionar ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Refuz aprobare angajator transfer la cerere functionar public!

Buna ziua! M-ar interesa sa stiu ce pot face in cazul in care am transferul la cerere aprobat la institutia la care ma duc insa actualul angajator nu vrea sa-si dea acordul?
Din ce am vazut si citit angajatorul nu e obligat sa aprobe transferul si nici in instanta unii colegi n-au rezolvat;instanta a considerat ca in legea 188 nu e specificat acest lucru.Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: hierofant , utilizator 13:42, 10 Iulie 2012
Exact!Nu de angajator este piedica,ci mai sus la Ag Fct Publici!Ei redistribuie posturile si personalul de rezerva!Vedeti acolo!!!Bafta!!!
Va multumesc mult pt.raspuns insa uitandu-ma pe site-ul ANFP la capitolul-Materiale Utile-Spete si recomandari transfer functionari publici-dansii specifica faptul ca in cazul transferului nu este necesar avizul ANFP.Mai mult ca sigur tot ANFP poate solutiona speta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public ,schimbat functia prin decizie primar martita martita Buna ziua.Sunt functionar public cu o vechime de 34 ani in administratia locala.Am fost incadrat inspector protectie civila.Noua conducere a primariei ,prin ... (vezi toată discuția)
Restructurarea in institutii publice mirela teodora mirela teodora Care sunt paşii ce trebuie urmaţi in cazul schimbarii organigramei si cum trebuie procedat pentru personalul disponibilizat-funcţionari publici? va ... (vezi toată discuția)
Transformare posturi din contractual in functie publica SMDDI SMDDI OK ,SE FACE TRANSFORMAREA POSTURILOR,INSA ANGAJATII CARE INITIAL AU FOST INCADRATI CONTRACTUALI POT FI NUMITI FUNCTIONARI PUBLICI FARA SUSTINERE DE EXAMEN SAU ... (vezi toată discuția)