avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA -pensionar la limita de varsta,plateste CAS
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA -pensionar la limita de varsta,plateste CAS

Administrator la Asociatie de proporppietari , pensionar la limita de varsta , colaborator cu Contract/conventie civila,cu respectarea Codului civiul ,respectiv Atestatul nu confera dreptul de a incheia conv.civila, daca nu esti persoana fizica autorizata.Deci sunt PFA. Sunt obligat sa platesc CAS ?
Va multumesc!
M.Fratila
nellyfratila@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: boerica , utilizator 19:38, 12 Iulie 2012
Conform art. 11 din Legea nr. 263/2010 pensionarii nu datoreaza CAS ca titulari de PFA.
Buna seara.
Dar cei care nu sunt PFA,dar sunt totusi pensionari,platesc CAS,avand tot conventie civila?
Nu platesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cas- se palteste? de pensionar limita de varsta,cu activ.dependenta fratila mihaela fratila mihaela Administrator imobile la Asociatie de proprietari, pensionar la limita de varsta,cu Atestat, angajat cu Contract/conventie civila cu retinere la sursa a ... (vezi toată discuția)
Cas- se plateste de pensionar limita de varsta,cu activ.dependenta? fratila mihaela fratila mihaela Administrator imobile, pensionar la limitat de varsta, colaborator la Asociatie de proprietari ,cu Contract /conventie civila cu respecatrea Codului civil ... (vezi toată discuția)
Cass,pentru administrator imobile la asociatie de proprietari,pensionar fratila mihaela fratila mihaela Am primit o Decizie de impunere a CASS, pe perioada2010-2012 . In martie 2011, As.de proprietari a solicitat relatii la CASS , privind obligatiile de plata. ... (vezi toată discuția)