avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Copropietate pentru un automobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Copropietate pentru un automobil

Buna ziua,
Ma confrunt cu o mica problema. Eu si prietenul meu am cumparat o masina in leasing pe numele acestuia. Leasingul se termina luna aceasta si ar trebui sa facem transferul de propietate pe numele lui. Problema ar fi ca dorim sa trecem masina in propietate comuna si nu stiu daca exista o forma legala de a face acest lucru. Va rog sa ne sfatuiti. Multumim
nu prea se intalnesc astfel de situatii, insa incercati sa obtineti o dovada cum ca ati platit suma in doua parti egale si apoi cereti firmei de leasing sa va transfere 50% drept de proprietate pentru fiecare din voi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer de bunuri pfa -pf loriel loriel In urma cu 4 ani sotul meu, in calitate de PFA, a achizitionat o masina in leasing. In aceasta toamna contractul de leasing expira si dupa terminarea ratelor ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire Catalin84 Catalin84 Buna ziua, in urma cu 2 ani tatal meu a decedat in urma lui lasang 2 masini si un apartament. Una din masini in momentul decesului era in leasing eu continuand ... (vezi toată discuția)
Transfer proprietate masina de pe firma pe persoana fizica costalisna costalisna Am luat o masina pe firma in 2008, urmand ca dupa ce termin leasing-ul si masina e amortizata, sa o transfer pe persoana fizica. Acum am terminat leasing-ul, ... (vezi toată discuția)