avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

punct de lucru

buna ziua,

am o mare nelamurire:
am o societate inregistrata in bucuresti, insa am luat o moara in comodat in judetul olt si nu stiu unde trebuie sa declar pct de lucru: buc sau olt?

si daca stie cineva cat costa taxale la reg com pentru a adauga coduri caen.

multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 10 Iulie 2012
irina_dumitru, utilizator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 13:35, 10 Iulie 2012
In Bucuresti declarati deschiderea acelui punct de lucru. Cost aproximativ al taxelor de registru pt hotarare de deschidere punct de lucru si adaugare coduri Caen la obiectul de activitate 350-400 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare coduri caen la actul constitutiv mirabelaanamaria mirabelaanamaria Buna ziua,doresc si eu sa aflu care sunt tarifele de la registrul comertului in cazul in care doresc sa adaug 12 noi coduri caen(sau daca adaug doar 4 coduri ... (vezi toată discuția)
Procedura registru schimbare sediu declarare punct de lucru comerciantul comerciantul Am reusit sa fac cesiunea la RC Bucuresti si mi s-a spus ca e sediul expirat. Vreau sa schimb sediul la alta adresa si sa deschid un punct de lucru dar in ... (vezi toată discuția)
Radiere punct de lucru. emilius emilius o societate comerciala cu sediul in bucuresti a infiintat un punct de lucru in miercurea-ciuc. acest p.l. nu a fost declarat in nici un mod la miercurea ciuc, ... (vezi toată discuția)