avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cand se pune in aplicare sentinta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

cand se pune in aplicare sentinta

buna ziua. am primit o sentinta favorabila mie la curtea de apel si as dori sa stiu cand se pune in aplicare, daca ma puteti ajuta. s-a facut recurs din partea procurolului si nu stiu daca este valabila sentinta de la curtea de apel (au trecut cele10 zile de recurs) sau ramane in vigoare sentinta de la tribunal?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:33, 10 Iulie 2012
Hotararea pronuntata de Curtea de Apel este valabila in clipa de fata.
Daca s-a declarat recurs de parchet se va decide in final de ICCJ dupa judecarea recursului.
Se poate sa ramana valabila solutia pronuntata de Curtea de Apel sau sa se admita recursul parchetului si sa se revina la hotararea pronuntata de tribunal adica de prima instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recursul in interesul legii cand produce efecte? pheea pheea Avem o hotarare judecatoreasca favorabila la curtea de apel in sensul acordarii de catre instanta de judecata a sporurilor de 25% pentru suplimentul postului ... (vezi toată discuția)
Redactarea, emiterea și expedierea către părți a motivării unei hotărâri judecătorești definitive dimitrov dimitrov În urma unui proces ajuns în faza de apel, după ce completul de judecată a pronunțat hotârârea definitivă - care este perioada maximă în care are loc ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac in aparare, la instanta ? oanaportar oanaportar - litigiu de munca Daca Curtea de Apel - a dat urmatoarea solutie: - Modifică sentinţa - Solutia pe scurt: Admite recursul. Modifică în totalitate ... (vezi toată discuția)