avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... VAAAI !!! Nu mi-am platit Factura...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

VAAAI !!! Nu mi-am platit Factura...

Cum se calculeaza termenul de prescriptie pentru un drept de creanta? Pentru neplata unei facturi in cazul unui contract de prestari servicii, data facturii neachitate este data de la care se calculeaza termenul de prescriptie de 3 ani ??? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: sorin31 , utilizator 11:51, 15 Februarie 2005
pentru fiecare factura de la data scadentei acesteia.
MULTUMESC pentru raspuns!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura ne"achitata" / executare silita? C.Fabyola C.Fabyola Am facut un contract cu o companie de telefonie mobila ( zapp ) cu ceva ani in urma sa zicem 4/5 ani nu mai tin bine minte am pierdut ... (vezi toată discuția)
Calcularea penalitatilor mariamadalina mariamadalina As avea si eu o intrebare...lucrez la o firma provider de internet si dorim sa trimitem somatii de plata clientilor nostrii restantieri....colaborarea noastra ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorii vechi atti atti Am cateva facturi vechi (3 – 6 ani ) emise si neincasate (motivele principale : distanta sute de km,administrator de negasit…) de la firme care ... (vezi toată discuția)