avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Declaratie de avere ! completare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Declaratie de avere ! completare

La inceputul declaratie de avere exista formularea "cunoscand prevederile art. 292 CP, privind falsul in declaratii, declar pe propria raspundere ca impreuna cu familia detin urmatoarele "
Unul dintre parinti trebuie sa completeze o declaratie de avere si eu ( copilul ) detin bunuri mobile in nume propriu. Avand in vedere ca eu nu mai locuiesc cu parintii ( nu mai am domiciliul la parinti ), trebuie trecute in declaratie de avere si bunurile mobile ale mele ?

PS: conform CP, membru de familie - sunt sotu/sotia si copii daca locuiesc si domiciliaza impreuna. Avand in vedere ca eu nici nu mai locuiesc si nici nu mai domiciliez cu parintii, mai sunt considerat membru de familie conform CP ?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 17:49, 11 Iulie 2012
Nu sunteti considerat membru de familie. Conform ghidului postat pe site-ul ANI, prin copii se inteleg copiii minori (sub 18 ani) care locuiesc impreuna cu parintii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunuri mobile ºi imobile care se trec în declaraþia de avere olivia stoicescu olivia stoicescu Buna ziua, As vrea sa ma ajutati,va rog cu raspunsuri la urmatoarele date care trebuie trecute sau nu in declaratia de avere: 1) un teren dobandit de sot ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri in complectarea declaratiei de avere nutadanuta nutadanuta buna ziua si eu si sotul suntem functionari publici. daca autoturismul este cumparat pe numele sotului si trecut in declaratia lui de avere trebuie sa il ... (vezi toată discuția)
Declaratie avere utiliyator utiliyator am contract vanzare cumparare autoturism din 2007 autoturismul este neinmatriculat pt ca a fost furat am obligatia de a l declara in declaratia de avere daca ... (vezi toată discuția)