avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contencios-procedura prealabila
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contencios-procedura prealabila

Buna! Vreau sa solicit anularea unei dispozitii a Primarului , iar in acest sens trebuie sa fac procedura prealabila conform 554/2004. Intrebarea mea este, executarea respectivei dispozitii se va suspenda pe perioada cat voi astepta raspunsul la procedura ? Dispozitia priveste orarul unui local.
Va multumesc!! Orice ideei/sugestii sunt binevenite.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 20:48, 10 Iulie 2012
In legea contenciosului administrativ nu este prevazuta posibilitatea formularii unei cererii privind suspendarea executarii actului contestat, pana la primirea unui raspuns in termenul legal stabilit, aceasta posibilitate exista doar in faza promovarii unei actiuni la instanta de contencios.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptia lipsei procedurii prealabile DIA63 DIA63 Sunt functionar public si am fost sanctionat disciplinar,am primit decizia de sanctionare in care era trecut termenul de 30 de zile in vederea contestarii la ... (vezi toată discuția)
Actiune in contencios administrativ Iuly2010 Iuly2010 As dori va rog un model de actiune in contencios (pt.concediere nelegala - hotarare consiliu local si dispozitie Primar).De asemenea, as dori sa stiu: daca ... (vezi toată discuția)
Actiune in anulare neluvld neluvld anulare in instanta a unei dispozitii de acordare a unei suprafete de pamant la legea 10 / 2001 exista contract de vanzare cumparare intre cel care a ... (vezi toată discuția)