avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conflict de interese/incompatibilitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conflict de interese/incompatibilitate

Buna seara! Va rog , cine este in masura sa-mi raspunda la o intrebare? Exista vreun conflict de interese/incompatibilitate in cadrul unei organizatii sindicale, daca liderul de sindicat este var cu persoana care se ocupa de contabilitatea sindicatului? Multumesc anticipat tuturor care pot sa-mi raspunda aici sau pe adresa de email m.larisa70@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: valita , utilizator 09:28, 11 Iulie 2012
Poate doar conflict de interese , in niciun caz o situatie de incompatibilitate ...
Din punctul meu de vedere nu exista nici conflict de interese , cel care se ocupa de contabilitate este angajat al sindicatului , nu are functie de conducere in sindicat iar cheltuielile se fac in urma deciziei Biroului Executiv luata in sedinta si supusa votului membrilor din birou, astfel ca liderul nu este singurul de care depinde modul in care se cheltuiesc banii, in general la solicitare este anexata si o copie a procesului verbal semnat de membrii biroului executiv, iar adunarea generala aproba bugetul.
Reiese din Statutul sindicatului (cel mai bine este sa cititi statutul ).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statu sindicat misu10 misu10 Este legal ca un statut sindical da con?in? art. urm?tor: CAP VIII – DEPUNEREA CANDIDATURILOR art. 33 – Membrii biroului executiv ?i ?eful CRCF ... (vezi toată discuția)
Sindicat azeret azeret In unitatea noastra urmeaza sa se organizeze alegeri pentru presedinte, prim-vicepresedinte si vicepresedinti. Membri sindicali ar vrea sa aleaga persoanele ... (vezi toată discuția)
in momentul in care conducerea sindicatului face ,,blat,, cu patronatul ,.. VASILE MATEI VASILE MATEI Buna ziua , in momentul in care conducerea sindicatului face ,,blat ,, cu patronatul si se vede clar asta in veniturile salariatilor si in aplicarea CCM ului ... (vezi toată discuția)