avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In momentul in care conducerea sindicatului face ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In momentul in care conducerea sindicatului face ,,blat,, cu patronatul ,..

Buna ziua , in momentul in care conducerea sindicatului face ,,blat ,, cu patronatul si se vede clar asta in veniturile salariatilor si in aplicarea CCM ului in vigoare ,..care sunt pirghiile sindicalistilor sa traga la raspundere liderii ,...biroul executiv ,...adica conducerea sindicatului ,...? Dar mai ales refuza sa comunice cu sindicalistii,...nu prezinta Procesele verbale de la sedintele statutare sau nestatutare cum or fi ele ,pentru ca noi nu stim ,..fiind puncte de lucru in toata tara si pentru sindicalisti este greu sa se mobilizeze ,...cum putem sa-i tragem la raspundere in mod legal ?..
Ultima modificare: Marți, 8 Noiembrie 2022
VASILE MATEI, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:00, 9 Noiembrie 2022
Puteti acționa în judecată și separat ambele părți.
Convovati adunarea generala a membrilor de sindicat si schimbati conducerea sindicatului.
Putem deschide un proces impotriva conducerii sindicale ? ce motive putem invoca ,.,.lipsa de comunicare ?...neprezentarea proceselor verbale ?,...procesul trebuie deschis doar la judecatoria la care este inregistrat sindicatul ?
Din păcate, ce spuneți dvs nu ar fi motive de acțiune în instanță...Iin statutul sindicatului există prevăzute astfel de obligații?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict de interese/incompatibilitate mlarisa mlarisa Buna seara! Va rog , cine este in masura sa-mi raspunda la o intrebare? Exista vreun conflict de interese/incompatibilitate in cadrul unei organizatii ... (vezi toată discuția)
Revocare din functie lider de sindicat etta etta care este procedura pentru revocarea din functie a liderului de sindicat? noul lider va trebui sa depuna in instanta cerere pentru reprezentativitate? cum se ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate lider de sindicat gateman007 gateman007 Liderul nostru de sindicat este sef de compartiment avand in subordinea sa aproximativ 40 de oameni. Totodata este si membru in Comitetul de Directie precum si ... (vezi toată discuția)