avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... VACANTA ANULATA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

VACANTA ANULATA

AM INCHEIAT CU O FIRMA UN CONTRACT PRIN CARE AM ACHITAT O VACANTA IN TURCIA---IN FEB.2012
IN IUNIE URMA SA PLECAM IN VACANTA...DAR FIRMA A ANUNTAT PE INTERNETCA INTRA IN INSOLVENTA.
CE SE MAI POATE FACE?
AM DEPUS RECLAMATII LA OPC,ANAT
AM FACUT DOSARUL; SI LA ASIGURARI......D AR NU CRED CA SE MAI POT RECUPERA BANUTII
CE MA SFATUITI?
Cel mai recent răspuns: Ciprian Dinu , Avocat 08:45, 11 Iulie 2012
Va inscrieti la masa credala in dosarul de insolventa aratand ca firma va datoreaza bani. Este destul de dificil dar nu imposibil.
La asigurator se putea solicita restituirea primei prin reziliera politei, iainte de data intrarii in vigoare.
Banii platiti pentru vacanta nu ii veti putea recupera decat in cadrul proceduri de insolventa. Trebuie sa urmariti derularea procedurii de insolventa pentru a formula in timp util o cerere de inscriere la masa credala.
Va sfatuiesc sa apelati la un avocat deoarece procedura insolventei este destul de greoaie si termenele sunt foarte stricte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de turism intrata in insolventa steffan steffan Buna ziua, Din pacate sunt unul din \"fericitii\" care a achizitionat o excursie in Turcia la inceputul anului si acum se pare ca firma de turism Exponent ... (vezi toată discuția)
Despagubiri agentie turism in insolventa Kyandra Kyandra Buna ziua, Urmand principiul de a face iarna car si vara sanie, am incheiat inca din martie un contract de prestari servicii turistice cu o agentie de ... (vezi toată discuția)
Recuperare remuneratii ContSters277422 ContSters277422 Buna ziua. Pe scurt: am lucrat intr-o companie destul de mare, privata, de la care am de recuperat 10005.00 lei insemnand salariile din ultimele luni lucrate. ... (vezi toată discuția)