avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Firma de turism intrata in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Firma de turism intrata in insolventa

Buna ziua,

Din pacate sunt unul din "fericitii" care a achizitionat o excursie in Turcia la inceputul anului si acum se pare ca firma de turism Exponent Travel est in insolventa si visul nostru de a petrece vacanta s-a spulberat.

Ce pot sa fac in continuare macar sa imi recuperez banii?

Multumesc
Stefan
Cel mai recent răspuns: Gabriel Stelea , Avocat 14:12, 3 August 2009
Va inregistrati creditor, pe calea aratata de Legea nr. 85/2006 a insolventei, dar nu aveti nicio garantie ca va veti recupera banii.
Puteti sa imi da-ti mai multe detalii? Ce anume trebuie sa fac?
Identificati dosarul si nr. acestuia de la Tribunal si apoi solicitati in scris admiterea la masa credala si va inregistrati cu suma de recuperat.
Luati mai bine lergatura cu un avocat.
steffan a scris:

Puteti sa imi da-ti mai multe detalii? Ce anume trebuie sa fac?

Este destul de lunga povestea, utilizati optiunea de cautare in acest forum dupa "insolventa+cerere de creanta". Veti gasi nenumarate topicuri cu mai multe detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vacanta anulata SERANGAU SERANGAU AM INCHEIAT CU O FIRMA UN CONTRACT PRIN CARE AM ACHITAT O VACANTA IN TURCIA---IN FEB.2012 IN IUNIE URMA SA PLECAM IN VACANTA...DAR FIRMA A ANUNTAT PE ... (vezi toată discuția)
Inselaciune denisatirila denisatirila Am rezervat la SC HELP TRAVEL bilete de vacanta in luna ianuarie ac am platit integral, pentru perioada 20-27.07.2014. Acum doua zile am primit un email care ... (vezi toată discuția)
Asigurare turist/insolventa rdrani2005 rdrani2005 Buna ziua, Pot recupera suma achitata ptr o vacanta de la firma de asigurari cu care au incheiat polita de asigurare , daca agentia de turism a intrat in ... (vezi toată discuția)