avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna ziua! este situatia urmatoare: sunt casatorita,am doi copii,locuiesc la parintii mei impreuna cu sotul; am dat divort si parintii mei vor sa schimbe cheia la usa ca sa nu mai intre fostul sot(inca sot pana la divort);intrebarea mea-fostul sot e chirias,apartamentul este al parintilor,propietate personala,pot schimba cheia la usa fara sa aiba parte de repercusiuni? multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:56, 11 Iulie 2012
Sotul nu e nici macar chirias, e tolerat, dar si asa nu e ok sa nu-l lasati sa intre mai ales daca are domiciliul acolo. Daca nu are buletin la adresa si-l dati afara, politia nu-l va ajuta in vreun fel. Daca are buletin, va poate face plangere ( parintilor), plangere care nu va duce nicaieri, probabil.
Legal si fara probleme ar fi sa obtineti in instanta un ordin de evacuare , parintii ar trebui sa faca cerere de evacuare la judecatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi domiciliu dupa divort Miky20 Miky20 Situatie: Eu si sotul meu vrem sa divortam de comun acord la notar. Am depus deja actele. Avem un copil impreuna. Locuim toti trei singuri in casa parintilor ... (vezi toată discuția)
Posibilitatea de a nota in cartea funciara ca locuinta familiala a unui apartament care este proprietatea unui tert Costi2014 Costi2014 Buna ziua domnule Profesor, Va rog sa-mi dati un sfat: De 8 ani saunt casatorita si locuiesc cu sotul meu intrun apartament proprietate a socrilor.In timp am ... (vezi toată discuția)
Evacuarea sotului in timpul divortului cristina1980 cristina1980 Buna ziua, cateva lamuriri as avea nevoie daca se poate. Sora mea, este casatorita de 12 ani si acum din cauza neintelegerilor a hotarat sa divorteze. La ... (vezi toată discuția)