avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Executare partiala contract de prestari servicii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Executare partiala contract de prestari servicii

Prestatorul prin contractul incheiat s-a obligat sa-mi execute o lucrare de montaj instalatii pana la data de 15.10.2008.
In contract am prevazute penalitati de intarziere in executie, pe zi de intarziere.
Am inserat in contract si un pact comisoriu expres de gradul 4, privind rezilierea de plin drept a contractului pentru neexecutare.
In cazul in care prestatorul a executat doar partial obligatia de montaj instalatii , pot solicita rezilierea pentru neexecutare.
Cel mai recent răspuns: stefanut , utilizator 16:24, 9 Ianuarie 2009
Buna ziua,

daca pactul comisoriu este intr-adevar de gradul patru si e bine redactat sigur ca puteti.

av. Boncu
Va multumesc, in pactul comisoriu se vorbeste doar de neexecutare, nu si de neexecutare partiala a contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta intre pact comisoriu expres de gradul iv si clauza compromisorie de gradul iv billabong billabong va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca pactul comisoriu expres de gradul IV e aclasi lucru cu clauza compromisorie de gradul IV..daca nu,care-i diferenta ... (vezi toată discuția)
Reziliere aartist aartist Buna-ziua, Contractul incheiat prevede \"Prezentul contract încetează la cererea uneia dintre părţi pentru neexecutarea obligaţiilor de către cealaltă ... (vezi toată discuția)
Pactul comisoriu roxana_cehan roxana_cehan Potrivit noului Cod Civil, pactele comisorii mai pot fi de patru feluri? (vezi toată discuția)