avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... cas
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

cas

daca sunt angajat pe perioada nedeterminata de 38 ani si plateste firma cas,somaj.sanatate,impozit , daca lucrez si in alta parte pe baza de conventie civila cu un salariu de 300 lei (net) ce taxe platesc ?
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 11:58, 11 Iulie 2012
Veti plati impozitul de 16% si din cate inteleg de la dvs, avand si contract de munca nu veti mai plati contributia CAS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salariu presedinte asociatie de proprietari Anonim7777 Anonim7777 Buna ziua, Va rog frumos, am nevoie de un model de calcul salariu (eventual in format excel daca se poate). Venitul net obtinut lunar de la asociatia de ... (vezi toată discuția)
Taxe contract prestari servicii persoana fizica independenta sagetutza sagetutza Buna ziua! Am si eu o mare nelamurire. Sunt angajat la o firma care imi plateste toate taxele pentru salarii. (Nu stiu daca e exprimarea corecta, dar din ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii felicia2010 felicia2010 Prestez o activitate in mod sporadic pentru care am un venit de 300 lei. Ce fel de contract trebuie sa imi incheie unitatea ,ce contributii-impozit trebuie sa ... (vezi toată discuția)