avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... factura de 11 ani
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

factura de 11 ani

buna ziua .acum 11 ani p cand era reteaua mobila d tel cosmorom am avut o factura neplatita se pare de care am uitat .timp d 11 ani nu a venit nici o somatie pt plata vreunei restanta la factura d mobil .acum vreo 2 sapt primesc o instiintare de la o firma d recuperare cum ca as avea o anumita suma d platit . e legal ceea c se face ,dupa 11 ani ??aceea firma de telefonie nu mai exista .ce drepturi am ?nu sunt dispusa sa platesc acea factura ,din cate stiu am platit tot .va multumesc
Cel mai recent răspuns: mycuta_bubu , utilizator 02:28, 22 Iulie 2012
Eu stiam ca aceste creante expira in termen de 3 ani de la ultima plata. Am avut si o situatie similara din anul 2000 si le-am spus celor de la firma de recuperari ca acea datorie nu mai este exigibila din moment ce nu au luat masuri in termenul legal.
multumesc pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu o firma de rcuperari creante Alias1 Alias1 Am primit o somatie trimisa de la o Sc cu privire la neplata unei facturi de telefonie mobila . Datorita faptului ca nu am avut si nu am abonament am sunat la ... (vezi toată discuția)
Datorii la firma de recuperare albandra albandra Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema. de 3 ani platesc o datoriei la o firma de recuperari , un credit luat de la banca l-=a care ramasesem in urma ... (vezi toată discuția)
Termenul de prescriptie alinacris alinacris Buna ziua. As dori sa ma indrumati cu privire la o problema legata de o datorie catre firma telefonie mobila [EDITAT] - in septembrie 2011 am primit o somatie ... (vezi toată discuția)