avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata in numerar sau pe card
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata in numerar sau pe card

Buna ziua,

Am urmatoarea intrebare. Pana luna trecuta inclusiv am primit salariul lunar pe cardul bancar. Din momentul in care am intrat in concediu medical si apoi prenatal, angajatorul ma cheama la sediul societatii pentru a-mi ridica banii personal.

Lucrez la o societate cu peste 500 de angajati, in care peste 90% dintre ei primesc salariul pe card. Imi puteti spune,va rog, daca exista o prevedere de schimbare a modului de acordare a salariului? Este legal ceea ce fac?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ginnyy , utilizator 12:28, 19 Octombrie 2009
Plata salariului se poate face in numerar sau pe card bancar. Posibil sa fie o decizie interna a conducerii acestei societatii.
Am un salariat care refuza sa primeasca salariul pe card, solicitand plata prin casierie.
Insa decizia interna a societatii este plata tuturor salariilor pe card
Pot obliga salariatul sa-si primeasca salariul pe card?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absenta nemotivata si concediu de odihna 2009 Andrada Ionescu Andrada Ionescu Buna ziua, Sunt insarcinata in 6 luni si din pacate, societatea unde mi-am desfasurat activitatea in ultimii 2 ani, mi-a provocat pana acum numai surprize ... (vezi toată discuția)
Bani în mână, nu pe card și probleme cu concediul de odihnă Alex04041982 Alex04041982 Buna ziua.îmi primesc salariul pe card.pot solicita angajatorului sa-mi dea banii numerar în mana?daca da cui ma pot adresa? Dacă refuză?.o alta ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de salariat se poate "ridica" numai de la sediul firmei? jbeginer jbeginer Buna ziua, Pentru internare in spital am nevoie pe langa biletul de trimitere si cardul de sanatate, si de adeverinta de salariat. Ma aflu in concediu medical ... (vezi toată discuția)