avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program vizita minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program vizita minor

Fetița mea de 5 ani a fost mutată in Austria fără stirea mea ,am fost sa o vad conform sentintei jud, fost soție nu a fost acasă ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: avLeon , utilizator 13:53, 11 Iulie 2012
Daca aveti o sentinta judecatoreasca prin care s-a stabilit programul de vizitare al minorei si ati respectat acel program, puteti sa faceti impotriva fostei sotii plangere penala pentru "Nerespectarea hotărârilor judecătoreşti", in temeiul art. art. 271 Cod penal sau o actiune de reincredintare a minorei. Mama poate sa se mute in alta tara cu minora fara acordul tatalui, daca nu ii afecteaza dreptul la vizita stabilita prin hotarare judecatoareasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea programului de vizita minor Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu In urma divortului ne-au fost incredintati mie fetita, iar fostei sotii baietelul. Fosta soie incalca repetat in mod voit programul de vizita in care sa preiau ... (vezi toată discuția)
Nerespectare program vizitare minor tavi2010_cdo tavi2010_cdo Salut Sunt un tatic ce din 29sep2010 nu mai poate sa-si vada fetita de 4 ani si 9 luni din cauza faptului ca fosta sotie(ce are custodia copilului ....si se ... (vezi toată discuția)
Dreptul parintelui la vizitarea copilului Andrea Nagy Andrea Nagy Sunt divortat iar fetita a ramas sub tutela mamei.In hartiile de la tribunal ea,fosta sotie, si-a declarat adresa din buletin care e la 30 de km de oras(o ... (vezi toată discuția)