avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proba...\"audio\"
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proba..."audio"

Buna ziua ,rog pe cei care imi pot da un raspuns la urmatoarea intrebare.
-instanta de judecata civila aproba ca marturie o ,inregistrare audio ,...nu, facuta de mine, primita "cadou"
Cel mai recent răspuns: bunicumiki , utilizator 10:25, 12 Iulie 2012
Avand in vedere lipsa detaliilor,natura spetei,este hazardat a emite raspuns
Teoretic ,instanta de judecata ,poate admite inregistrarea audio drept dovada,in conditiile in care aceasta detine elemente sau informatii utile si necesare in solutionarea obiectului cauzei aflate pe rol
Impotriva inregistrarii audio,partea interesata poate ridica exceptia prev de art 91*1 codul de procedura penala
In inregistrarea audio, doua persoane private au o discutie despre persoana mea, in care pun la cale (cei doi) un plan de a ma "escroca-pacali" cu privire la constructia unei vile. Unul din "cei doi" fiind chiar partenerul meu in constructia acelei vile .Inregistrarea dovedeste fara tagada intentia lor ,care deja sa si materializat prin intentarea in potriva mea a unui proces civil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probe video şi audio folosite în procese zxc1 zxc1 Dacă am probe audio şi video, le pot folosi într-un proces civil ? Dacă da, vreau să ştiu cum se poate face, mai concret ? Se poate face acest lucru şi ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu martorii acuzati de marturie mincinoasa aidu aidu Am depus plangere penala impotriva martorilor care au facut marturie mincinoasa in procesul civil. Am atasat ca dovada inregistrarea audio a sedintei de ... (vezi toată discuția)
Inregistrare audio-video sedinta mihaeladovleac mihaeladovleac In Apel pot cere sa se aduca inregistrarea unei sedinte in care un martor a dat o declaratie dar nu a fost consemnata de instanta ? Aceasta marturie elucida un ... (vezi toată discuția)