avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... fisa postului
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

fisa postului

Sunt functionar public. S-au refacut fisele postului,dar la ultimul punct este stipulat " executa deciziile sefului de serviciu si de birou (scrise s-au verbale) " Cunosc ca acest aspect nu este legal, dar intreb ce pot face, cum pot contesta si unde ?, vreau un sfat. Daca semnez cum au facut alti colegi, mi-am semnat sentinta .
Ultima modificare: Miercuri, 11 Iulie 2012
viorina67, utilizator

Alte discuții în legătură

Functionar public si conducator auto antin antin salut.mereu bugetarii sint cei pusi la zid.in fisa postului am de toate ca trebuie sa ti se puna in circa multa munca si responsabilitati insa la salariu ... (vezi toată discuția)
Delegata sa coordonez si sa semnez actele compartimentului aspasia2010 aspasia2010 Tocmai am intrat in posesia unei dispozitii de primar prin care am fost delegata sa coordonez si sa semnez actele compartimentului.Intrebarea mea este cum ma ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu s.stefan s.stefan Buna ziua, In calitate de functionar public, in urma cu 3 ani, am fost desemnat de biroul resurse umane cu aprobarea sefului institutiei, printr-o decizie, sa ... (vezi toată discuția)