avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am castigat majorarea pensiei si primesc tot pensia ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am castigat majorarea pensiei si primesc tot pensia veche. Ce e de facut?

Pe 7 iunie s-a dat sentinta de majorare a pensiei de intretinere. Pe 10 iunie si 10 iulie am primit tot pensia veche. Sunt sigura ca stie ca a pierdut, chiar daca e in voiaj si ca are de platit si din urma dar nu stiu ce are de gand. Trebuie sa mai astept sau ce sa fac?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Livica , utilizator 18:01, 28 Septembrie 2012
Dvs. decideti! Sunt doua variante : ori va intelegeti ori executare silita.
Trebuie sa caut un executor din Constanta sau trimit la Judecatorie?
Ati primit acasa sentinta?
Da, am primit-o.
Deci, ce ar trebui sa fac? Fac cerere de punere in executare a hotararii judecatoresti pe care o trimit la Judecatorie? Asa se procedeaza?
Va multumesc! Am luat azi extrasul de cont pe ultimele doua luni de cand ar fi trebuit sa primesc pensia marita si am vazut ca sotia lui transfera cei 300 lei dintr-un cont al lor in contul copiilor.

Alte discuții în legătură

Hotararea irevocabila data la recurs poate fi atacata? Livica Livica Am castigat pe fond pensia in suma fixa pt copii si la recurs , nu numai ca i s-a admis recursul dar s-a respins tot ce au muncit cei de la Judecatorie sa ... (vezi toată discuția)
Cum calculeaza firma pensia pe care a trimis-o copiilor Livica Livica Am castigat in iunie pensia de 1500 lei pentru cei doi copii dar am primit tot pensia veche, de 300 lei. Acum la sfarsitul lunii am recurs si mi-am imaginat ca ... (vezi toată discuția)
Solutia data in civil ma poate ajuta in penal pt pensia copiilor? Livica Livica Fostul sot, navigator, a declarat venitul net de aprox 900 lei lunar desi venitul in euro e foarte mare si nu e diurna, puteti exclude varianta asta. Am ... (vezi toată discuția)