avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dreptul la indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dreptul la indemnizatie crestere copil

Buna seara,

Sunt studenta la master anul 2 la universitate de stat, buget si cu bursa de merit. Mentionez ca nu am avut nici o intrerupere a studiilor in cursul anilor scolari. Beneficiez de indemnizatie pentru cresterea copilului?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:15, 12 Iulie 2012
1. Daca in cele 12 luni premergatoare nasterii copilului frecventati fara intrerupere cursurile de zi la masterat veti putea beneficia de indemnizatie pentru CCC.

2. Nu ati spus unele date importante: data prezumata a nasterii copilului, data absolvirii masteratului.
Data estimativa a nasterii este 17 octombrie, iar masterul il voi absolvi in vara lui 2013.
Atunci nu aveti nici o problema, veti beneficia de indemnizatie pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pe timpul facultatii florea_theodora florea_theodora Buna, sunt studenta in anul I la o facultate din cadrul Universitatii din Craiova, cursuri de zi, cu taxa. Anul universitar a inceput in luna octombrie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia crestere copil mama studenta lavinia03 lavinia03 Buna ziua, sunt studenta in anul 1 la Universitatea din Pitesti, am 20 ani si in luna mai a anului 2013 urmeaza sa nasc primul copil. As dori sa stiu daca voi ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pavalsimona pavalsimona Buna ziua! As avea nevoie de un sfat! Sunt insarcinata si conform doctorului, ar trebui sa nasc pe la sfarsitul lunii septembrie. Mentionez ca sunt in al ... (vezi toată discuția)