avocattop a scris:
Imi pare rau, dar nu ati inteles ce am scris. Desi am depus adeverinta cei de la Casa de pensii trecut in decizia de pensionare ca nu am depus aceasta adeverinta. O minciuna ce nu are margini. Norocul mamei mele a fost ca am depus adeverinta, asa cum prevede Ord. nr. 687/2006 si avem confirmarile de primire si cu continut declarativ, atat de la Casa de Pensii Judeteana cat si de la Casa de Pensii Locala. Repet, am depus dar mama mea a primit raspuns ca nu am depus. Asta e . Acum ne judecam.
Daca eu am inteles gresit ceea ce ati scris, imi cer scuze!
In privinta deciziei de pensie, aceasta are o forma stabilita prin act normativ, forma ce nu permite mentionarea adeverintelor care au fost sau nu avute in vedere la calculul pensiei. Prin exceptie, casele de pensii motiveaza modul de luare in calcul a sporurilor evidentiate in adeverinte; presupun ca este cazul mamei dvs. in privinta adeverintei ce cuprinde sporul pentru munca prestata in timpul noptii.
Nu vad de ce va mai judecati, consilierul juridic trebuia sa solicite termen pentru solutionarea cauzei pe cale amiabila si sa trimita dosarul la casa locala de pensii pentru emiterea noii decizii de pensie!