avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna seara! In urma procesului de divort, trebuie sa platesc o pensie alimentara pentru cei doi minori rezultati in urma fostei casatorii. Din anumite motive, nu tinem legatura si nu stiu in ce fel asi putea plati aceasta pensie. Precizez ca, cunosc adresa fostei sotii. Cum pot face aceasta plata ca sa pot dovedi cu acte ca am platit luna de luna pensia? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ionescu-bebe , utilizator 23:07, 11 Iulie 2012
1.Ii trimiteti prin mandat postal. 2. Ii cereti printr-o scrisoare sa va comunice un cont in care sa platiti.
Cu confirmare de primire?
Mandat postal cu confirmare de primire cu mentiunea expresa ca suma reprezinta pensie de intretinere stabilita conform sent civ. nr. x din data x a instantei x in dosarul cu nr.x./x/anul, sau varianta cont bancar deschis de fosta sotie.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Iulie 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
ionescu-bebe a scris:

Cu confirmare de primire?


Va referiti la scrisoare?Da.Daca trimiteti banii prin mandat postal, va ramane recipisa de la depunere .Nu uitati sa mentionati ca suma reprezinta pensie de intretinere pe luna...
Ultima modificare: Miercuri, 11 Iulie 2012
LORELA UNGURIANU, Avocat
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara! ursu1980 ursu1980 Trebuie sa platesc o suma fixa de bani,insemnand pensia alimentara(intretinere),s-a stabilit ca plata sa se efectueze numerar si nu prin transfer ... (vezi toată discuția)
"etapele" platii pensiei de intretinere ana_frincu ana_frincu Buna ziua, Doresc sa stiu care sunt \"etapele de parcurs\" in vederea platii pensiei de intretinere? Astfel la finalizarea procesului de divort s- a ... (vezi toată discuția)
Modalitati de plata a pensiei alimentare maveryck maveryck imi este necesar un act lla mina (ce chitante se admit in mod lgal).viramentulbancar eadmis in instanta? (vezi toată discuția)