avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Declaratie acord pentru minori
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Declaratie acord pentru minori

Buna...va rog frumos daca imi poate raspunde cineva la urmatoarea intrebare: Sunt minor si mi-as dori enorm ca vara aceasta sa mi-o petrec in strainatate cu fratele meu...daca imi fac o procura la notariat cu ajutorul mamei,pe numele fratelui meu...inapoi pot sa ma intorc cu ATLASSIBU...de exemplu?...va multumesc frumos
Este o masura de prevedere in plus.:)
Mai ales ca in declaratia acord se trece si perioada de calatorie.
va multumesc frumos tuturor pentru ajutor...raman dator:D:D:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minor peste granita fara insotitori anycyk anycyk Buna ziua! M-ar interesa daca un minor cu varsta de peste 14 ani poate calatori peste granita fara a fi insotit de parinti si fara a avea o procura speciala? (vezi toată discuția)
Firma de transport cu care calatoresc in straintate poate tine locul persoanei fizice majore care ma insoteste? iulia1303 iulia1303 Buna ziua. vreau sa plec in straintate cu o firma de transport.Am gasit pe internet in lege urmatoarele : \'\'dupa caz, documente din care sa rezulte calitatea ... (vezi toată discuția)
Calatorie minor in strainatate ruxandralider ruxandralider Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema : fostul meu sot locuieste in Anglia (Londra),din cate stiu cu un fel de \"viza de flotant \" si isi doreste ... (vezi toată discuția)