avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... control ITM-revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

control ITM-revisal

Buna ziua, ma poate ajuta cineva va rog cu o informatie?, am un control de la ITM si am o problema referitor la revisal.
Am avut un contract de munca cu incepere in data de 01.05.2012, si am intocmit revisal-ul in 30.04, l-am generat, insa am uitat sa-l transmit la itm, si am transmis acel revisal in iulie, ce-mi poate face controlul care va veni? a mai avut cineva situatia aceasta?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:22, 12 Iulie 2012
In cel mai rau caz , va poate sanctiona contraventional cu amenda ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal netrimis la timp liveomars liveomars Buna ziua, O salariata (sef contabil), a avut decizie pentru completarea si transmiterea Revisal-ului, si-a facut CIM (semnat de ambele parti), dar nu l-a ... (vezi toată discuția)
Data sfarsit suspendare cim vaylet vaylet Buna ziua, Am o decizie suspendare cim conf.art.54 de la data de 01.02.12 -30.04.12. In REVISAL fac operatiunea data inceput suspendare 01.02.12 si data ... (vezi toată discuția)
Corectie revisal nistorileana nistorileana Buna ziua ! Am urmatoarea problema : am intocmit si transmis online revisalul pt.o societate cu un nou contract de munca la care am gresit data ... (vezi toată discuția)