avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda rovigneta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda rovigneta

Am primit o amenda pt lipsa rovigneta . Postasul a pus-o in poarta cu un martor , nu a afisat-o pe usa cu un martor.nu am semnat nimic .In cazul unei contestatii este posibil sa am castig de cauza pentru acest motiv . Este obligatoriu sa fie afisata ? S-au castigat in instanta astfel de contestatii?
Ultima modificare: Joi, 12 Iulie 2012
oli1, utilizator
Nu o sa aveti castig de cauza invocand acest motiv,aceasta este procedura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda cnadnr , art.27 oug 2/2001 razvanpopescu razvanpopescu Am luat amenda pentru ca nu am avut rovigneta . Amenda mi-a fost adusa la domiciliu, nu am fost gasit la domiciliu drept urmare, cel imputernicir de CNADNR a ... (vezi toată discuția)
Amenda rovigneta, plangere contraventionala dannegoita dannegoita am circulat cu auto si am primit amenda ca nu am avut rovigneta.intradevar nu am platit-o pt ca am uita.masina este trecuta pe o adresa iar procesul verbal a ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie neridicat de la posta nairam63 nairam63 Ce se intampla daca nu ma duc sa ridic de la posta un proces verbal de contraventie pentru depasirea vitezei legale cu 11 km/h? (vezi toată discuția)