avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... de restituit bani la stat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

de restituit bani la stat

BUNA ZIUA.DIN CAUZA CA LA DATA DE 01.07.2008 AM AVUT DATORII LA STAT,AM PRIMIT INSTIINTARE CA TREBUIE SA RESTITUI SUMA DE 15000 LEI PRIMITA DE LA A.P.I.A .DORESC SA STIU DACA SUNT OBLIGAT SA PLATESC ACEASTA SUMA INTEGRAL SAU POT SA O PLATESC CU UN ANUMIT PROCENT DIN PENSIE.IN INSTIINTARE SCRIE CA TREBUIE SA PLATESC BANII INTEGRAL.

VA MULTUMESC ANTICIPAT PT AJUTO
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 11:54, 12 Iulie 2012
Suma trebuie sa o restituiti integral pentru ca dumneavoastra ati primit-o ca ajutor pentru a face o activitate. Nu are nici o legatura cu pensia. Doar in cazul in care nu veti restitui suma atunci se pot institui masuri de executare silita asupra bunurilor si veniturilor realizate de dumneavoastra, iar daca se instituie poprire asupra pensiei se va face raportat la 1/3 din aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cazul creditului bancar pentru nevoi personale Rusu Tiberiu Rusu Tiberiu - în cazul pensionarii de boala (cu incapacitate de munca), banca cum isi va mai recupera creditul? - îsi va recupera creditul din pensie, sau va astepta ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! am o cunoștință care a făcut împrumut la o ... SabinaElena21 SabinaElena21 Buna seara ! Am o cunoștință care a făcut împrumut la o firma (acolo scrie că este un împrumut nebancar ) ea acum nu mai lucreaza , și nu a plătit ... (vezi toată discuția)
Executare silita lumi2nic lumi2nic Buna ziua, Puteti sa-mi spuneti daca ai primit proprire pe un cont de salariu si in acea instiintare scrie suma integrala, iar la banca mi-a spus ca suma ... (vezi toată discuția)