avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua,
Puteti sa-mi spuneti daca ai primit proprire pe un cont de salariu si in acea instiintare scrie suma integrala, iar la banca mi-a spus ca suma poprita este doar 1964 aceasta reprezentatnd doar 10% sa fie doar comisionul celor de biroul de executare silita?
Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: lumi2nic , utilizator 09:50, 30 Decembrie 2014
Poprirea pe salariu este in procent de 1/3 din venituri daca e vorba despre o singura executare.

In somatie ar trebui sa fie detaliate sumele care reprezinta debit si sumele reprezentand cheltuieli de executare.
Buna dimineata,

Va multumesc frumos pentru raspuns.
In Instiintarea de la banca nu scrie detalita.Doar suma care trebuie recuperata, iar la banca mi-au spus ca suma poprita este in val de 1964 Ron.
Executorul judecatoresc mai intai isi recupereaza onorariul si apoi creanta?
Am incercta sa-i sun, dar nu raspund posibil ca nu lucreaza.
Credeti ca exista posibilitatea semnarii unui angajament de plata chiar daca ai ordin de executare silita? Mentionez ca n-am nimic pe numele meu .


Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un credit ipotecar pe un apartament. În caz de neplata a ... alexandrugeorgescu1 alexandrugeorgescu1 Am un credit ipotecar pe un apartament. În caz de neplata a obligațiilor, în ce ordine se recuperează sumele? Adică executarea silită a imobilului și ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar Iulia432 Iulia432 Buna ziua. Mi s-a pus poprire pe contulde salariu. Azi mi s-a blocat toata suma pe care o aveam in cont. Este legal? Au dreptul sa imi blcheze toate veniturile? (vezi toată discuția)
Executare silita - executor judecatoresc andre75 andre75 Buna ziua. In urma cu 5 ani am contractat un credit in valoare de 19.000 EUR. La un moment dat am ramas fara serviciu si am facut o solicitare catre banca ... (vezi toată discuția)