buna ziua
am inteles din ordinul dat de anaf ca toate sc care au depasit CA de 35.000 eu la cursul din 31.12.2011 trebuie sa depuna biolant la 30.06.2012.
In bilnat am rubrica cu soldurile d ela 01.01.2012 si cu soldurile de la 30.06.2011, problema este ca eu anul trecut nu am depus bilant la 30.06.2011, ce scriu pe coloana respectiva? las liber?
va multumesc
buna seara ,
-parerea mea este ca trebuie sa le luati din balanta la 30.06.2011(bilantul se intocmeste pe baza balantei de verificare ! nu? :yes: ) ,
-iar daca nu ati avut solduri (firma s-a infiintat dupa aceasta data) lasati liber(o) :D
-iar daca anul trecut nu ati avut obligatia depunerii raportarii contabile la 30 iunie 2011 , asta nu inseamna ca nu ati avut solduri :console:
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.