avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reziliere contract
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reziliere contract

Buna ziua.Anul trecut am incheiat un contract cu o firma pt.servicii de telefonie si internet.Vreau sa reziliez contractul pt.schimbare domiciliu iar acestia spun ca trebuie sa platesc o suma de bani despagubire pt.intrerupere contract inainte de termen.Ce pot face si ce sanse am sa nu platesc acea suma?Multumesc!#-o
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 13:25, 12 Iulie 2012

Nu prea aveti sanse la reziliere fara sa platiti despagubiri firmei; banuiesc ca ati beneficiat de reduceri de pret la ''ceva'' (pachete de programe, pretul abonamentului etc.) pentru ca ati semnat un contract pe durata determinata. Cititi ce scrie in contract la capitolul cu denuntarea (rezilierea) unilaterala a contractului, in mod sigur sunt detalii.

Spun ''nu prea'' pentru ca, in opinia mea, daca firma respectiva nu ar putea sa va faca transfer de servicii la noua adresa ati putea solicita rezilierea fara acele despagubiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract romtelecom (dolce) pentru eliminarea programelor din pachetul mediapro bogapostu bogapostu Buna seara, Incepand cu data de 03.01.2013, canalele trustului Mediapro, (8 canale SD si 3 HD) vor fi scoase din grila Dolce DTH a celor de la ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract servicii internet si telefonie D_Dan D_Dan Buna seara. Anul trecut am semnat un contract de internet si telefonie cu un operator national in domeniu (nu stiu daca e bine sa dau numele) pe o perioada de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract operator telefonie mobila daniel12 daniel12 am contract de abonament la vodafon am sunat leam citit legea 161/2010 si miau spus ca legea nui opreste sa ciara taxa de despagubire si numai sa o reduca va ... (vezi toată discuția)