avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Probleme achizitie auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Probleme achizitie auto

Buna ziua,

Am cumparat un auto marca OPEL de la cineva care la randul lui l-a cumparat din Germania.
Inainte de cumparare proprietarul a efectuat identificarea RAR si ITP si nu a fost nici o problema. Proprietarul a dat declaratie notariala ca auto a fost adus pe platforma.
Am incheiat contract de vanzare cumparare la un birou autorizat
Am platit taxele si am depus dosarul pentru inmatriculare.
Politia a respins dosarul spunand ca numerele de germania ale auto cumparat figureaza ca fiind furate, urmand ca politia sa solicite nu stiu ce prin Germania. Pe aceasta perioada politia imi emite numere provizorii pana la clarificarea situatiei. acestia spunand ca mai au cazuri similare si nu va fi nici o problema privind inmatricularea.
Cineva a mai auzit de asemenea cazuri ?
Acum temerea mea este ca efectiv voi ramane cu masina neinmatriculata
Va rog ceva recomandari, sfaturi
Cel mai recent răspuns: catalin2832 , utilizator 13:21, 12 Iulie 2012
Rugati-va sa nu v-o ia politia. Acest lucru se va intampla in cazul in care se va constata ca a fost furata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere numere auto stelianus stelianus am cumparat o masina di germania am demarat procedura de inmatriculare am obtinut in septembrie primul rind de nr provizorii intrucit la rar este aglomerat a ... (vezi toată discuția)
Masina furata, aflata in custodie - vanduta!! ContSters307670 ContSters307670 Buna seara! Ma confrunt cu o problema destul de delicata! Am achizitionat de curand un autoturism marca opel tigra , inmatriculata in ro. Masina A fost ... (vezi toată discuția)
Vreau sa îmi imatriculez masina Ciprian1998 Ciprian1998 Am cumpărat o masina săptămână ăsta și mi se pare ceva dubios...Masina nu are numere de germania, vânzătorul spunând ca e radiata...Și eu sunt ... (vezi toată discuția)