avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vreau sa îmi imatriculez masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vreau sa îmi imatriculez masina

Am cumpărat o masina săptămână ăsta și mi se pare ceva dubios...Masina nu are numere de germania, vânzătorul spunând ca e radiata...Și eu sunt primul proprietar pe România...Contractul de vânzare cumpărare e făcut direct cu Germanul în lipsa lui...Am la ea Brimful mare Brimful mic...E posibil ca masina sa fie furata sau sa am probleme la înmatriculare? Scuzați greșelile de gramatica ...
Cel mai recent răspuns: Ciprian1998 , utilizator 21:51, 9 Februarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Pai nu am plăcute de germania...și nici vreun act in afară de Briful mare și Briful mic...ce sa însemne ăsta?
Inseamna ca proprietarul si-a pastrat numerele ca sa o radieze din evidenta lui/ei (e diferita procedura in Germania ).
Puteti sa o inmatriculati.
Puteti sa verificati la Politie - sectia Furturi Auto daca este furata.
Mulțumesc! Am fost la Rar și problema cu numerele am rezolvato simplu...le am explicat exact ce mi sa întâmplat și mau pus sa scriu o declarație pe propria răspundere cum ca nu mă folosesc de numere și ca leam distrus sau pierdut...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea unui autovehicul radiat Bogdan1992 Bogdan1992 Buna Seara... Va rog Frumos daca ma puteti ajuta si pe mine cu o problema... Am o masina KIA inscrisa pe Germania cu numere definitive pe care am luato din ... (vezi toată discuția)
Pierdut briful masini vicentiub3st vicentiub3st am pierdut briful originalul mare si mic ce pot face mai am doar copii dupa ala mare si contractul ????#-o (vezi toată discuția)
Problema inmatriculare urgent bogdan_exit bogdan_exit Salut Am cumparat de la o persoana o masina Problema e in felul urmator el a radiat masina a facut rar numere provizorii etc aceste numere au expirat azi ... (vezi toată discuția)