avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cheltuieli de judecata

Buna ziua, as dori sa aflu daca pot cere si cum pot sa motivez cererea mea de respingere a cheltuielilor de judecata pe care o alta societate mi le cere, intrucat a chemat in instanta societatea mea pt neplata unor facturi, potrivit oug 119/2007, facturi pe care le-am achitat inainte de primul termen de judecata. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters93450 , utilizator 08:36, 13 Iulie 2012
Potrivit dispoziţiilor art.275 C. proc. civ. pârâtul care a recunoscut la prima zi de întârziere pretenţiile reclamantului nu va putea fi obligat la plata cheltuielilor de judecată, afară numai dacă a fost pus în întârziere înainte de chemarea în judecată. Daca va incadrati in acest art. nu mai trebuie sa motivati respingerea acestora.
Din pacate societatea a fost pusa in intarziere, insa nu a reusit sa achite tot debitul, motiv pentru care a si fost data in judecata, insa debitul s-a achitat inainte de primul termen. Cum pot motiva cererea de respingere a cheltuielilor de judecata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea cheltuielilor de judecata in civil praporgescu praporgescu Restantierul la plata intrtinerii actionat in instanta, este de drept in intarziere de la data notificarii facuta prin scrisoare recomandata cu confirrmare de ... (vezi toată discuția)
Cerere emitere a ordonantei ce va contine somatia de plata danpavel57 danpavel57 Am primit o citatie insotita de o actiune, de la un SRL partener caruia probabil nu i-am platit vreo factura, fara sa vreau. suma este infima, 2000 RON. Buba e ... (vezi toată discuția)
Am fost citat la judecatorie pentru neplata unei facturi de prestari servici! va rog ajutati-ma Magnum Magnum In decembrie am fost la un hotel la care am solicitat cazare , dar in urma actiunilor societatii pe care o detin si sunt administrator nu am putut achita ... (vezi toată discuția)