avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Salarizare in proiect POSDRU
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Salarizare in proiect POSDRU

Sunt implicata intr-un proiect POSDRU, "Educatia este calea spre raspuns la toate intrebarile", ca expert pe termen lung, angajata cu contract de munca pe durata determinata, 21 de luni, cu incepere de la 01.12.2011. Nu am primit pana in acest moment (11.07.2012) salariul stabilit prin contract, nici decontarea cheltuielilor aferente transportului (activitatea presupune deplasarea in 20 de scoli din judet). Cum ma sfatuiti sa rezolv aceasta problema? Sunt intr-un impas, deoarece imi doresc continuarea activitatilor proiectului, insa nu imi mai permit finantarea "din buzunar" pentru deplasari.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: GabrielPt , utilizator 16:05, 13 Iulie 2012
Rezolvati ca orice alt conflict de munca. E irelevant faptul ca prestati pentru un proiect, situatia tine de Codul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare combustibil pentru avocati mlaap mlaap Parerile privind decontarea combustibilului pt avocati sunt impartite. Va rog sa imi spuneti daca pot deduce pe un pfa de avocat cheltuielile cu ... (vezi toată discuția)
Expertize judiciare neachitate Lazar Georgiana Lazar Georgiana Buna ziua! Rog colegii experti tehnici judiciari (precum si orice alte persoane avizate) sa imi impartaseasca cum au procedat in situatiile in care ... (vezi toată discuția)
Contract de munca si contract de antrepriza viochi viochi Buna ziua ! In prezent am un contract de munca pe durata nedeterminata ( 8 ore/zi) in invatamant si un contract de antrepriza pe un proiect POSDRU, cu 8 ore ... (vezi toată discuția)