Buna ziua, m-a rugat un prieten sa va intreb. Este in proces de divort cu sotia, dupa o casnicie de aproape 7 ani, cu 2 copii minori unul de 16 ani si o fetita de 10 ani. Sotia l-a parasit pt un alt barbat din alta localitate, insa la prima hotarare a castigat copiii. A incercat sa o faca sa se intoarca de nenumarate ori, insa....nicio sansa. A aflat dupa ce s-au despartit si de alte infidelitati ale acesteia, cu martori. Ce poate face sa castige copiii. Ea sta in chirie, ancheta i s-a facut in chirie, nu are nici liceu, deci nici serviciu nu va avea, cum poate sa castige copiii, cu ce ii va intretine? Exista vreo lege care ii incredinteaza sotului copiii in cazul unei infidelitati? Dati-mi nr acestei legi sau unde o pot gasi, va rog. Multumesc!
Cazul prezentat are o dificultate ridicata nu poate fi rezolvat prin sfaturi online, trebuie sa-si angajeze un avocat, daca nu are posibilitati materiale sa faca cerere la baroul instantei unde are loc procesul pt avocat din oficiu.
Nu are nicio legatura infidelitatea sotiei, chiar dovedita cu martori, cu calitatea de mama si posibilitatile acesteia de a-si ingriji copii.
Precizati insa cand exact s-a desfacut casatoria si s-au incredintat copii mamei, pentru a putea aprecia asupra oportunitatii introducerii unei noi cereri de stabilire a unei eventuale custodii comune
Divort si ce urmeaza
laurgom
Aici eu sunt oaia neagra> S-au facut exact 6 ani de cand ne-m casatorit, insa simteam ca nu mai am eu personalitate ca nu pot vorbi nimic, ca nu mai pot zice ... (vezi toată discuția)