avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

executorul imi cere sa depun la b.e.j. o cerere de recuperarea pe care o mai am de la debitor exact suma pe care o mai am de recuperat .exista un tip anume de cerere? trbuie sa precizez si din ce provin sumele
Cel mai recent răspuns: irinamunteanu , utilizator 13:31, 13 Iulie 2012
Pentru suma la care faceti referire exista titlu executoriu?
da exista
Daca pentru suma in discutie exista titlu executoriu,depuneti acest document la bej,care initial va desfasura demersuri la nivelul instantei de judecata pentru incuviintarea executarii silite si ulterior va demara etapele procedurii de executare silita a acestui titlu executoriu
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care e procedura necesara in cazul unei cereri de executare silita? agrippinna agrippinna Buna ziua. Am o sentinta investita cu titlu executoriu si vreau sa o duc la un executor in vederea inceperii executarii silite. Am inteles ca trebuie sa fac o ... (vezi toată discuția)
Interventie creditor executare silita - respingere cerere? CRISTIAN CIRMACIU CRISTIAN CIRMACIU Buna seara. Va rog sa imi spuneti ce argumente pot invoca pt ca solicitarea unui creditor de a intervenii in cursul executarii silite, sa-i fie ... (vezi toată discuția)
Încuviințarea executării silite, părțile palaceathena palaceathena Am contestat sumele nelegale la care am fost obligată de Asoc. Am câștigat în fața instanței de apel. Mi-a fost respinsă oferta de plată în fața ... (vezi toată discuția)