avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recurs...nelamurire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

recurs...nelamurire

cine imi poate zice cam cum decurge un recurs?
o cunostinta a primit 3 ani cu suspendare ,urmand recursul.
poate fi mai rau decat atat???
facem declaratii din nou toti cei implicati in dosar??
se aduc toti martorii din nou?
cu stima tuturor
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 15:04, 13 Iulie 2012
Depinde, daca a facut si parchetul recurs s-ar putea schimba.
Daca este vreun inculpat care nu a facut declaratii in prima instanta, o sa dea o declaratie in recurs.
Nu, nu se vor reaudia martorii.
In principiu, recursul se va judeca foarte repede.
parchetul nu a facut recurs.recursul l am facut doar eu.nedumerirea mea consta in faptul ca celalalt inculpat condamnat cu executare ,care este deja in penintenciar a fost si el citat la recurs.
pedeapsa pt cel deja condamnat se mai poate modifica???
sau eu as putea sa renunt la acest recurs??si cand o pot face???
Trebuie sa fie citate toate partile.
Nu, recursul va priveste numai pe dvs. Puteti renunta la recurs chiar si la prima zi de infatisare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din martor inculpat? albastrusenin albastrusenin Buna, Este vorba de un dosar penal cu acuzatia de inselaciune la care am primit nup iar s-a facut plangere impotriva rezolutiei si s-a acceptat in parte adica ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala din culpa art 184 al 2 ,4 masterguni masterguni buna numele meu este florin si in anul 2007 am avut un accident de circulatie care sa soldat cu o victima care a suferit o fractura in urma caruia a primit 45 ... (vezi toată discuția)
Recurs mihaelaro mihaelaro IN GENERAL RECURSUL SCHIMBA SPRE BINE SAU RAU ? LA PENAL (vezi toată discuția)