avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit auto

buna seara!in anul 2003 am vindut o masina unei persoane,care la rindul ei a revindut-o s.a.m.d.intre timp,mi-am mutat domiciliul de la oras la tara,continuind sa platesc impozitul la oras[inclusiv taxa de parcare].acum 2 ani am primit o instiintare din partea politiei judetene,prin care mi se aducea la cunostinta faptul ca autoturismul meu a fost radiat temporar din circulatie,pe motiv ca nu i s-a platit asigurarea si nu i s-a efectuat inspectia tehnica.momentan chiar nu stiu unde se afla masina.am vreo posibilitate sa radiez aceasta masina vreodata?
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 12:14, 10 Ianuarie 2009
Cred ca un raspuns exact puteti primi de la politia rutiera sau de la serviciul inmatriculari auto. Oricum, masina nu este radiata din circulatie daca nu s-a platit RCA si nu s-a efectuat verificarea periodica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto de la admin.financiara maneas maneas Buna ziua si la multi ani!Am nevoie de un sfat privitor la radierea unui autoturism de la Fisc.Pina in 2002 am locuit in Ploiesti,dupa care am vindut ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt una dintre multele persoane care a trecut prin ... Trandafir Matei Trandafir Matei Bună ziua! Sunt una dintre multele persoane care a trecut prin această situație. Am vândut mașina legal, radiată din circulație iar la un an ... (vezi toată discuția)
Radiere inexistenta a masini gaby9123 gaby9123 Buna ziua!Am vandut o dacie 1310 pentru programul rabla...Cel caruia am vandut-o a dus-o la distrus, a primit certificatul de distrugere urmand sa mearga la ... (vezi toată discuția)