avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA

Care sunt diferentele in cazul in care o persoana cu rezidenta in strainatate (ue) deschide un PFA sau un SRL?Care sunt cerintele ce trebuie indeplinite pentru a putea deschide un magazin mixt si un bar(terasa) in aceiasi incinta?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Ce forma juridică este mai potrivită pentru un magazin mixt pfa sau srl? catacata16 catacata16 Buna ziua.as dori sa știu dacă doar cu diploma de licența de economist pot deschide un pfa magazin mixt?ce forma juridică este mai potrivită pentru un ... (vezi toată discuția)
Pfa,srl,sau ii SGFLORIN SGFLORIN Nu vreau sa fiu plictisitor dar am o problema. VREAU SA MI DESCHID UN BAR SI UN MAGAZIN MIXT. Care este calea de urmat si ce este mai bine de facut PAF(daca ... (vezi toată discuția)
Indeplinesc conditiile pentru creditul nerambursabil? Geamak Geamak Am sub 30 ani si liceul cu bac. Vreau sa-mi deschid o AF (bar, magazin mixt), si vreau sa stiu ce avantaje/dezavantaje am. Totodata vreau sa stiu daca ma ... (vezi toată discuția)