avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce forma juridică este mai potrivită pentru un ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce forma juridică este mai potrivită pentru un magazin mixt pfa sau SRL?

Buna ziua.as dori sa știu dacă doar cu diploma de licența de economist pot deschide un pfa magazin mixt?ce forma juridică este mai potrivită pentru un magazin mixt pfa sau SRL?va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Septembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:54, 31 August 2021
Vedeti daca va lamureste acest link:

Diferențele dintre firme: PFA, II, SRL, SRL-D
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma comanviviana comanviviana vreau sa deschid un magazin mixt (imbracaminte ,incaltaminte,gablonturi ,lenjerii pat etc...)si nu stiu ce fel de firma sa fac PFA,SRL sau II?ce ma ... (vezi toată discuția)
Ce pasi trebuie sa mai fac pentru a deschide un magazin mixt sau baris pfa din 2010cu cod caen 0113 si secundar4781 marcelsec marcelsec ce trebuie sa mai fac pentru a deschide un magazin mixt sau mixt bar avand deschis pfa din 2010 cu cod caen 0113 si secundar 4781 ?Am inteles ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Buna sunt in germania lucrez electrician de 5ani in rom am diploma ... Utuutu Utuutu Buna sunt in Germania lucrez electrician de 5ani. in rom am diploma de electrician joasa si inalta tensiune. Doar ca in germania nu recunoaste diploma si sunt ... (vezi toată discuția)