avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Ce pasi trebuie sa mai fac pentru a deschide un ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Ce pasi trebuie sa mai fac pentru a deschide un magazin mixt sau baris pfa din 2010cu cod caen 0113 si secundar4781

ce trebuie sa mai fac pentru a deschide un magazin mixt sau mixt bar avand deschis pfa din 2010 cu cod caen 0113 si secundar 4781 ?Am inteles ca trebuie sa depun la registru comertului declaratia pe proprie raspundere cum ca cunosc si respect prevederile legislatiei in domeniu sanitar protectia mediului, protectia muncii,?!Care e legislatia ,de unde s-o citesc ??/ VA MULTUMESC PENTRU RASPUNS!
Cel mai recent răspuns: marcelsec , utilizator 15:09, 7 Aprilie 2012
Nu este de ajuns declaratia pe propria raspundere. Trebuie sa detineti diploma de calificare in domeniul pentru care optati, daca alegeti varianta PFA. Mai facila ar fi infiintarea unei societati comerciale.

[ link extern ]

[ link extern ]

[ link extern ]
multumesc d-nei GABRIELLE MO.!La sc .imi trebuie contabil as prefera sa fac un asa zis curs de calificare cu toate ca pentru cod caen 4781 nu miau cerut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frizerie/coafor infiintare srl Florihanna Florihanna Buna ziua.am calificare de frizer din Spania.am diploma de coafor,de frizer,de stilist protezisr de unghii si machiaj tot din Spania. As dori sa deschid si sa ... (vezi toată discuția)
Autorizare chiosc alimentar in incinta unei scoli sorrela2003 sorrela2003 Am un chiosc in incinta unei scoli. Cand m-am inregistrat la ORC mi s-a spus ca e suficienta acea declaratie pe proprie raspundere pentru a putea functiona, ... (vezi toată discuția)
Pfa - cod caen publicitate online MrDerpson MrDerpson Buna ziua, In prezent am un PFA, cod caen 7022 - consultanta pentru afaceri si management. Doresc sa-mi deschid un site care, probabil, imi va aduce ... (vezi toată discuția)