avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... divort in apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

divort in apel

In 11.06.2012 am avut primul termen in apel la care am depus motivele, iar avocata intimatului a cerut amanare pt depunere intampinare. Urmatorul termen e 10.09.2012, daca vreau sa aman si eu , ce ar trebui sa cer?lipsa de aparare?sau pot invoca alt motiv?ideea e de fapt ca vreau sa mai aman. Multumesc

Alte discuții în legătură

Divort in apel bianca2012 bianca2012 Am avut o prima infatisare la apel pe 11 iunie cand am depus si motivele apelului, av intimatului a cerut amanare pt depunere intampinare, urmatorul termen ... (vezi toată discuția)
Speta amanare cauza leonida leonida Buna ziua, speta este despre un apel pentru schimbarea programului de vizitare a minorului , X este reclamantul si Y este intimatul, au fost pana acum doua ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata,,, puppe2 puppe2 Un asociat unic a cesionat contra unui comision, SRL-ul, unei alte firme, exonerandu-l de orice obligati -responsabilitati fata de societate decurgand din ... (vezi toată discuția)