avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie

Care este distanta pe care trebuie sa o respect atunci cand construiesc o casa (Noul Cod Civil stabileste distanta de 60 cm) dar lasa posibilitatea ca prin lege sa se stabileasca o alta distanta. Exista in prezent o lege care sa reglementeze distanta dintre constructie (pe o proprietate publica) si hotar?

Alte discuții în legătură

Constructie garaj zambet zambet Buna ziua, Vreau sa-mi construiesc un garaj in curte. As dori sa stiu la ce distanta fata de gardul ce ma desparte de vecin am voie sa amplasez aceasta ... (vezi toată discuția)
Distanta minima la care se poate construi alexandru.cenusa alexandru.cenusa Buna ziua! Am sa trec direct la subiect pentru a primi un raspuns cat mai concret. Am un teren in proprietate, cu latimea de 15,49 metri, pe care doresc sa ... (vezi toată discuția)
Constructie casa pe limita de proprietate - cu acordul vecinului ovidiubuzila ovidiubuzila Buna ziua, In primul rand imi cer scuze daca nu am pus intrebarea in categoria corecta (nu am gasit alta mai potrivita). Se da urmatoarea situatie: 2 ... (vezi toată discuția)