avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Retrocedare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Retrocedare teren

Buna ziua,

Detin un teren intravilan pe care fostul CAP a construit o cladire.
Acum cladirea este in proprietatea Primariei.
Cum pot sa recuperez terenul?
Exista posibilitatea sa iblig Primaria sa plateaca chirie?
Exista posibilitatea sa cumpar cladirea de la Primarie si astfel sa-mi pot recupera terenul?
Ce alte posibilitati exista si cum trebuie sa procedez?
In momentul retrocedarii terenurilor nu eram in tara.
Va multumesc mult.
Detineti un teren in baza carui act ? Aveti titlu de proprietate ? Ati facut cerere pentru retrocedare ? Ati fost pus in posesie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetat penal in anul 2015- pentru asa zise retrocedare ilegala teren intravilan facuta in anii 1995-2002 telecomanda telecomanda Un prieten de familie fost primar intr-o comuna din tara in anii 1992- 2002 este chemat la politie ,parchet si DNA pentru presupuse retrocedari ilegale de ... (vezi toată discuția)
Retrocedari terenuri extravilane RobertAndras RobertAndras Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta. Eu am mostenit niste terenuri extravilane si de cativa ani ori de cate ori merg la primarie mi se spune ca ... (vezi toată discuția)
Un mic ajutor daca se poate ... va rog pacri pacri Mai intai buna ziua si ma bucur ca ati infiintat un asemenea forum. Sper din tot sufletul ca am postat la categoria care trebuie.... daca nu imi cer scuze si ... (vezi toată discuția)