avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... L241/2005
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

L241/2005

Buna, intru si eu sub incidenta art.6 din legea 241/2005 fiind administratorul unei societati, adica nu pot achita in termen de 30 de zile impozite etc la sursa...mentionez ca societatea nu are activitate dar inca nu a intrat nici in procesul de insolventa...deocamdata..
PS: Exista un pericol real?... de a fi anchetat si invinuit penal?
de la '1 la 3' ani de inchisoare?
Multumiri anticipate!...dragi camarazi...

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Cel mai recent răspuns: Ionutcristy , utilizator 11:35, 14 Iulie 2012
pericolul exista, intr'adevar. numai ca, daca nu este o fapta care sa dureze foarte mult in timp, daca o sa fie sesizat Parchetul veti primi numai o amenda administrativa de 300 - 500 lei

PS Tare poza cu Pr. Iustin :)
Va multumesc pentru raspuns domnule avocat..o zi buna..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stopaj la sursa voiree11 voiree11 buna ziua am avut un control de la finante si m-i s-a gasit datorii de 40.000 ron , din care 12.000 stopaj la sursa mentionez ca societatea intra in ... (vezi toată discuția)
Plata concediilor medicale in cazul unei firme la care incepe procesul de indolventa RR Maria RR Maria Lucrez la o societate comerciala care este citata de catre Administratia Finantelor Publice, pentru luna septembrie, in proces de insolventa. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Distrugere auto, amenda administrativa ? valyd11 valyd11 Un vecin mi-a aruncat cu pietroaie pe masina si am pagube de vreo 3000 ron. Am depus plangere la politie pentru infractiunea de distrugere. Cam intre ce sume ... (vezi toată discuția)