avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... solutie fond
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

solutie fond

in cazul unui accident rutier soldat cu un deces si vatamare corporala la ce ade a doua persoana, s-a dat solutia de fond: 2 ani de inchisoare cu suspendare si "obliga pe inculpat sa plateasca partilor civile despagubiri dupa cum urmeaza:.(sume in lei)...Constata ca SC Asigurarea Romaneasca asirom are calitate de asigurator.Obliga pe inculpat sa plateasca partilor civile cheltuieli judiciare(sume in lei). obliga pe inculpat sa plateasca in favoarea statuluisuma de 1.500lei cheltuieli judiciare. cu drept de recurs 10 zile de la data comunicarii".INTREBARE: din cele scrise cine reise ca plateste partilor civile daunele morale si materiale(sumele de bani)INCULPATUL SAU ASIGURATORUL?
Cel mai recent răspuns: irinusha_cristea , utilizator 09:27, 14 Iulie 2012
inculpatul in solidar cu asiguratorl
Cei doi impreuna (inculpatul si societatea asiguratoare) , ca sa traduc cele scrise mai sus de dl.avocat.
dar nu se specifica in solidar, se spune doar ca se constata ca asirom este asiguratorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs la vatamare corporala ramona74 ramona74 intr/un proces avand ca obiect vatamarea corporala, urmat in urma unui accident de circulatie, in care paratul are culpa totala, iar reclamantii (2) - partile ... (vezi toată discuția)
Daune materiale si morale vvaassiillee vvaassiillee Am fost gasit vinovat de producerea unui accident rutier,iar din minuta gasita pe net am aflat urmatoarea pronuntare : \'\'Obligă pe inculpatul X, în solidar ... (vezi toată discuția)
Chemare in instanta-recurs laurentiuu laurentiuu Am avut un proces penal,accident, vatamare corporala din culpa. Am primit o amenda penala pe care am achitat-o. Pe latura civila-pretentii- socitatea de ... (vezi toată discuția)