avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Obligativitatea memorarii nr. articolelor la exam sng??
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Obligativitatea memorarii nr. articolelor la exam sng??

buna seara, stie cineva daca, la examen ,raspunsurile trebuie sa contina obligatoriu si nr. articolului-respectiv alineatului, pentru ca raspunsul sa fie considerat corect?
Ultima modificare: Vineri, 13 Iulie 2012
toderascu mihai, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters183056 , utilizator 13:09, 16 Iulie 2012
Anul trecut la examen, supraveghetorii au spus in cazul grilelor ca nu trebuie mentionat nr. articolului ,evident pentru restul subiectelor nu s a facut precizarea asta, ramanand la nivelul de pregatire al fiecaruia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examenul de intrare in barou - numai la bucuresti? Cristina86 Cristina86 Mi-a spus un avocat ca de anul viitor nu se va mai da examen la centrele regionale (Ex: Barou Galati, Barou Timisoara etc) ci ca toti absolventii (DIN TOATA ... (vezi toată discuția)
Grile examen unpir Cosmin-Traian Maglas Cosmin-Traian Maglas Buna ziua, Nu reusesc sa gasesc grile pentru examenul UNPIR. Are cineva? Chiar daca sunt din 2009 sau 2008? cosmin.maglas@gmail.com Merci, Cosmin (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)