avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor firma
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

firma

Buna seara. Sotia mea a absolvit anul acesta cursurile CECCAR si as dori sa stiu: 1. ce societate poate sa si infiinteze pentru a si desfasura activitatea si care este cea mai avantajoasa solutie?
2. unde trebuie sa si declare sediul societatii? acolo unde a absolvit (asa cum am inteles noi) sau acolo unde si are domiciliul stabil?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 11:01, 14 Iulie 2012
Profesia de contabil (autorizat) se poate exercita si ca profesie liberala.
Acest lucru inseamna ca NU trebuie sa-si inregistreze in registrul comertului firma, ci se poate inregistra - in baza documentelor obtinute de la CECCAR - direct la Fisc, prin depunerea declaratiei 070, impreuna cu anexele cerute.
Restul le explica atotstiutorii Fiscului de care apartineti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exercitarea a doua profesii liberale Zorraide Zorraide Buna ziua, Incerc de ceva vreme sa gasesc raspuns la urmatoarea situatie. Daca doresc sa obtin venituri din doua sau chiar trei profesii liberale in ... (vezi toată discuția)
Pfa sau expert contabil webepop webepop Buna ziua, Sunt functionar public dar in acelasi timp sunt si expert contabil inactiv. Având in vedere reducerile de salarii ale bugetarilor de care \"am ... (vezi toată discuția)
Pfa cursuri, meditatii. autorizatie traducator mj. CGL CGL Buna ziua, As dori sa stiu care e calea de urmat pentru urmatoarea situatie: - am autorizatie de la Min. Justitiei ca traducator autorizat -doresc sa ... (vezi toată discuția)